Kurumsal

Değerleriniz Değerlerimizdir

1996 yılında Buhara Sağlık Hizmetleri Erzurum´da tecrübeli kadrosu ile modern tıbbın tüm gerekliliklerini öne alarak güven ve hasta memnuniyeti öncelikli özel sağlık hizmeti vermeye başlayarak bir ilke damga vurmuştur.1 yıl gibi kısa bir sürede gelişerek medikal, eczane ve ambulans hizmetleri alanlarında da açık hizmete başlamıştır. 1997 yılında Buhara Tıp Merkezi, Doğu Anadolu’da tek olan Buhara Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini açmıştır. 2005 yılında Dr. Serdar KÖMEÇ tarafından devralınan Buhara Tıp Merkezi, 2011 yılında başka bir tıp merkezinin kadrolarını bünyesine katarak 2013 yılında özel hastane statüsüne kavuşmuştur.

Kadın Hastalıkları ve Doğum,Tüp Bebek Merkezi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak-Burun-Boğaz, Dahiliye, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Üroloji, Nöroloji, Göz Hastalıkları,Ortopedi, Cildiye, Biyokimya, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji, Radyoloji, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Psikiyatri, Psikoloji, Diş Hastalıkları, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyet, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ve Acil branşlarında 45 tam zamanlı ve yarı zamanlı hekimleri ile 24 saat hizmet vermektedir. Tüm klinikleri ve diğer tıbbi alanları modern tıbbi cihazlar ile donatılarak dünya standartlarında bir hastane haline gelmiştir.

Özel Buhara Hastanesi, günümüzde 30 bin m2 kapalı alana ve 150 yatak kapasitesine sahiptir. 10 adet tam teşekküllü ameliyathane odası, 2 adet doğumhane, 8 adet servis odası konforunda sancı odaları, 10 adet Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi, 25 adet Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi, 5 koroner 5 KVC yoğunbakım yatağı ile toplam 45 yatak kapasiteli yoğunbakım üniteleri mevcuttur.

Kalp Merkezi,Tüp Bebek Merkezi, erkek ve kadın ayrı olmak üzere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Obezite Merkezi, Replantasyon Merkezi gibi özellikli hizmetlerde de bölge halkına hizmet vermektedir. Son teknolojik cihazları ile Görüntüleme Merkezi ve Merkezi Laboratuvarları bulunmakta olup, 24 saat 2 Adet tam donanımlı Ambulansı ve Acil muayene ve müdahale birimleri ile tüm bölgemize güleryüzlü hizmet anlayışı ile modern ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.