Değerleriniz Değerlerimizdir

1996 yılında Buhara Sağlık Hizmetleri Erzurum´da bir ilke damga vurmuştur. Doktor ve halk desteğiyle özel sağlık hizmeti vermeye başlamıştır. 1 yıl gibi kısa bir sürede gelişerek; medikal, eczane ve ambulans hizmetleri alanlarında da açık hizmete başlamıştır. 1997 yılında Buhara Tıp Merkezi Doğu Anadolu’da tek olan Buhara Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini açmıştır. 2005 yılında Dr. Serdar KÖMEÇ tarafından devralınan Buhara Tıp Merkezi 2011 yılında başka bir Tıp Merkezinin Kadrolarını bünyesine katarak 2013 yılında Özel Hastane statüsüne kavuşmuştur,şu anda Kadın Hastalıkları ve Doğum,Tüp Bebek Merkezi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak-Burun-Boğaz, Dahiliye, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Üroloji, Nöroloji, Göz Hastalıkları, Diyet plk, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Ortopedi, Cildiye, Biyokimya, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji, Radyoloji,Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Psikiyatri,Psikolog Muayenesi, Diş Hastalıkları., Anesteziyoloji ve Reanimasyon ve ACİL branşlarında 45 tam zamanlı ve yarı zamanlı hekimleri ile 24 saat hizmet vermektedir. Bunun yanında klinik, tıbbi cihazlarda tam donanımlı bir Hastane haline gelmiştir.

100 yatak kapasitesine sahip Hastanemizde 5 adet tam teşekküllü ameliyathane odası, 2 adet doğumhane, 8 adet servis odası konforunda sancı odaları, 10 adet erişkin Yoğun Bakım Ünitesi, 26 adet Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi,Tüp Bebek Merkezi, erkek ve bayan ayrı olmak üzere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi,Obezite Merkezi,Replantasyon Merkezi gibi Özellikli hizmetlerdede Bölge halkına hizmet vermektedir.Son teknolojik cihazları ile Görüntüleme Merkezi ve Merkezi Laboratuvarları bulunan Hastanemiz 24 saat 2 Adet Tam donanımlı Ambulansı ve Acil muayene ve müdahale birimleri ile tüm bölgemize güleryüzlü hizmet anlayışı ile modern ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Hastanemiz çok yakında 150 yatak kapasitesine erişecek ve fiziki alanlarını mevcudun 3 katına çıkararak Bünyesine Kalp Merkezinide (Anjiyo ve Kalp Damar Cerrahisi) ekleyerek daha üst düzey Sağlık hizmeti vermek adına ruhsatlarını almış olup yatırımına devam etmektedir.Bu sayede Bölgenin en büyük ve kapsamlı Özel Hastanesi olarak Erişkin ve Çocuk Kalp Hastalıklarında Tanı ve Tedavi merkezi olacak ve Bölgemizden gelecek ACİL ve Kronik Kalp Hastalığı olan Hastalara, Anjiyo ünitesi,Koroner ve KVC yoğun bakım birimleri ile Dünya standartlarında hizmet vermeye başlayacaktır.