Op. Dr.

Taner EVCİMİK

Genel Cerrahi Uzmanı

Özgeçmiş
Op. Dr. Taner Evcimik, 1978 yılında Hollanda’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hollanda’da, lise öğrenimini ise Balıkesir’de tamamladı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Evcimik, Genel Cerrahi Uzmanlık eğitimini İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı. 2008-2012 yılları arasında Erzurum Horasan Devlet Hastanesi’nde görev yapan Evcimik, daha sonra Azerbaycan’ın en büyük hastane gruplarından olan Bakü Medikal Plaza Hastaneler Grubu’nda Başhekim Yardımcılığı ve Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı. Meslek hayatına Türkiye’de Acıbadem Sağlık Grubu Fulya Acıbadem Hastanesi’nde devam eden Genel Cerrahi Uzmanı Taner Evcimik, geçtiğimiz ay itibariyle de, Özel Buhara Hastanesi’nin her biri alanında uzman olan başarılı hekim kadrosuna katıldı.
Branş
  • Genel Cerrahi

• 1996-2002 - Tıp Fakültesi;istanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
  • 2002-2008 - Genel Cerrahi Uzmanlık Eğitimi; İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi